Pitanje1: Koliko će me koštati kućni majstor?

Sat našeg kućnog majstora stoji između 100,00 i 140,00 kn, ovisno o vrsti posla. Izvodimo sve poslove - od manjih zahvata, pa sve do kompleksnih popravaka u kući, tako da satnica ovisi o razini vještine, vrstama alata i potrebnoj obuci. Satnica će biti jasno definirana kod rezervacije termina. Troškovi materijala bit će izdvojeni na računu, a platit će te stvarno utrošeni materijal koji se koristio za Vaš posao. Za veće poslove koji će trajati više od nekoliko sati, predočit ćemo vam unaprijed detaljnu procjenu i pisane naloge ukoliko nastanu promijene tijekom projekta.

Pitanje 2: Koliko je sati minimalno potrebno rezervirati?

Ukoliko ste zainteresirani za usluge našeg kućnog majstora, potrebno je rezervirati barem 3 sata, osim u određenim okolnostima. Za poslove koji će trajati manje od jednoga sata, imamo definiranu minimalnu cijenu za izlazak na teren koja iznosi 200,00 kn. Cijena se odnosi za grad Zadar, a ukoliko je potreban dolazak u okolna mjesta naplaćuje se i trošak prijevoza u iznosu od 2 kn/km.

Pitanje 3: Kako platiti uslugu?

Po dovršetku posla, poslat ćemo Vam fakturu e-poštom na vašu adresu. Fakturu možete platiti transakcijskim računom, PayPal-om ili sigurno s kreditnom karticom izravno na našoj web stranici. Pojedinosti o plaćanju bit će iskazane na fakturi. To znači da nikada nemate gnjavažu brinuti se o gotovinskom plaćanju. Faktura koju pošaljemo e-poštom, osigurava Vam 100% jamstva izrade u pisanom obliku.

Pitanje 4: Mogu li otkazati rezervaciju?

Uvjereni smo da ćete biti zadovoljni uslugama našeg kućnog majstora, ali možete slobodno otkazati u bilo kojem trenutku do 48 sati prije zakazanog termina. Nakon toga, postoji naknada za otkazivanje u iznosu od 120,00 kn. Ponekad je ovo neizbježno, stoga vas molimo da nam termin na vrijeme otkažete, a mi ćemo se potruditi ponuditi Vam uslugu za prikladnije vrijeme.

Pitanje 5: Kako dogovoriti veće projekte?

Naša primarna usluga je niskogradnja, stoga definitivno možemo poduzeti veće projekte (novogradnja, adaptacija ili rušenje). Za projekte koji će trajati nekoliko tjedana ili mjeseci, zajedno ćemo se sastati s Vama i pružiti vam detaljnu procjenu (ponudu) za cijeli projekt.