O nama

  Naša misija i vizija je biti najveći pružatelj građevinskih usluga i tehničke stručnosti na području Zadarske županije. Naša glavna imovina su ljudi. Kako bi naše poduzeće ("Shema bau d.o.o.") bilo uspješno mora biti mjesto gdje se rad nagrađuje. Stoga pružamo priliku i potićemo naše ljude kako bi došli do maksimuma svojih potencijala.

  S našim klijentima radimo kao s timom. Međusobno poštovanje pruža temelj našem uspjehu. Ostajemo vjerni našim temeljnim vrijednostima kvalitete, poštenja i napornog rada. Imamo najviše etičke standarde u industriji. Shema bau temelji posao na povjerenju. Shema bau je dosljedno povezan s visokim standardima usluga, kvalitete, osobne pažnje klijentima i integriteta. Zbog ovog ugleda tvrtka ima privilegiju voditi neke od najviših profila klijenata.

  Proces izgradnje tvrtke i radne snage za budućnost zahtijeva veliku prilagodljivost i viziju. Ključni element vizije tvrtke jest razvoj i prihvaćanje novih tehnologija i procesa. Kao dio našeg napora za postizanje ove vizije, Shema bau potiče kulturu u kojoj zaposlenici dijele svoje ideje i angažman jedni s drugima kako bi razvili inovativne ideje, kao i procijenili i implementirali poboljšanja.

  Kako bi se ubrzalo stvaranje i razvoj inovativnih ideja, kao i procjena i implementacija poboljšanja, tvrtka ima Inovacijsku grupu i tim za upravljanje promjenama. Nepotrebno je reći da smo u cijelosti pokriveni od strane javne odgovornosti i osiguranja od odgovornosti poslodavaca.